Page 328 - Nong nghiep DBSCL hien trang va dinh huong phat trien (GS.TS. Nguyen Thanh Phuong)_16x24_(392p)
P. 328
Nguyen, V. M., Tran, T. T. & Vo, H. N. (2019b). The influence of additives on
frozen snakehead fish surimi and the application of transglutaminase to fish
cakes. Acta Scientiarum Polonorum, Technologia Alimentaria, 18(2), 1–9.
Nguyen, V. M. & Tran, T. T. (2010). Effect of hurdle technology to extend
preservation time of dried snakeskin fish (Trichogaster pectoralis Regan).
Proceedings of Food Innovation Asia Conference 2010: Indigenous Food
Research and Development to Global Market, June 17-18, BITEC, Bangkok,
Thailand, 650-659.
Nam, N. H., Thong, N. T., & Hang, L. (2021). Đánh giá tác động kinh tế từ phân
tích thương mại của việc không tuân thủ quy định về chống khai thác thủy sản
bất hợp pháp, không báo cáo và không theo quy định (IUU): Trường hợp Việt
Nam. Ngân hàng Thế giới, The World Bank Group, USA.
Như, H. T. H., Long, T. B., Trúc, T. T., & Mười, N. V. (2020). Khảo sát điều kiện
lên men tôm bạc đất (Metapenaeus ensis). Tạp chí Khoa học và Công nghệ
Nông nghiệp Việt Nam, 8(117), 170-174.
Nyangena, I. O., Owino, W. O., Imathiu, S., & Ambuko, J. (2019). Effect of
pretreatments prior to drying on antioxidant properties of dried mango slices.
Scientific African, 6, e00148.
Odoli, C. O., (2006). The effect of temperature abuse at the beginning of storage on
the quality and shelf life of fresh water arctic charr (Salvelinus alpinus).
Fisheries Training Programme, 1-46.
Ohlsson, T. (1994). Minimal processing-preservation methods of the future: an
overview. Trends in Food Science & Technology, 5(11), 341-344.
Oliveira, A. V. da S., Alegre, G. H. M., & Go dos Santos, R. (2017). A
comprehensive experimental study on nucleate boiling in gasoline and
gasoline-ethanol blends. Experimental Thermal and Fluid Science, 88,
134-144.
Osunde, Z. D. (2017). Effect of pretreatments and drying methods on some qualities
of dried mango (Mangifera indica) fruit. Agricultural Engineering
International: CIGR Journal, 19(1), 187-194.
Palou, L., Valencia-Chamorro, S., & Pérez-Gago, M. (2015). Antifungal edible
coatings for fresh citrus fruit: A review. Coatings, 5(4), 962-986.
Phúc, N. V., Chính, L. N., Tiên, T. T. B. & Vũ, L. Đ., (2019). Nghiên cứu thực
nghiệm quá trình sấy tôm thẻ sử dụng thiết bị sấy vi sóng kết hợp với sấy lạnh.
Tạp chí Khoa học - Công nghệ Thủy sản, Trường Đại học Nha Trang, 2,
54-61.
Phượng, P. T. Đ. & Trung, T. S. (2012). Tính chất của chitin và chitosan từ vỏ tôm
thẻ chân trắng (Penaeus vannamei) khử protein bằng phương pháp hóa học và
sinh học. Tạp chí Khoa học - Công nghệ Thủy sản Trường Đại học Nha Trang,
3, 48-52.
317