Page 328 - Nong nghiep DBSCL hien trang va dinh huong phat trien (GS.TS. Nguyen Thanh Phuong)_16x24_(392p)
P. 328

Nguyen, V. M., Tran, T. T. & Vo, H. N. (2019b). The influence of additives on
               frozen snakehead fish surimi and the application of transglutaminase to fish
               cakes. Acta Scientiarum Polonorum, Technologia Alimentaria, 18(2), 1–9.
          Nguyen,  V.  M.  &  Tran,  T.  T.  (2010).  Effect  of  hurdle  technology  to  extend
               preservation  time  of  dried  snakeskin  fish  (Trichogaster  pectoralis  Regan).
               Proceedings  of  Food  Innovation  Asia  Conference  2010:  Indigenous  Food
               Research and Development to Global Market, June 17-18, BITEC, Bangkok,
               Thailand, 650-659.
          Nam, N. H., Thong, N. T., & Hang, L. (2021). Đánh giá tác động kinh tế từ phân
               tích thương mại của việc không tuân thủ quy định về chống khai thác thủy sản
               bất hợp pháp, không báo cáo và không theo quy định (IUU): Trường hợp Việt
               Nam. Ngân hàng Thế giới, The World Bank Group, USA.
          Như, H. T. H., Long, T. B., Trúc, T. T., & Mười, N. V. (2020). Khảo sát điều kiện
               lên men tôm bạc đất (Metapenaeus ensis). Tạp chí Khoa học và Công nghệ
               Nông nghiệp Việt Nam, 8(117), 170-174.
          Nyangena,  I.  O.,  Owino,  W.  O.,  Imathiu,  S.,  &  Ambuko,  J.  (2019).  Effect  of
               pretreatments prior to drying on antioxidant properties of dried mango slices.
               Scientific African, 6, e00148.
          Odoli, C. O., (2006). The effect of temperature abuse at the beginning of storage on
               the  quality  and  shelf  life  of  fresh  water  arctic  charr  (Salvelinus  alpinus).
               Fisheries Training Programme, 1-46.
          Ohlsson,  T.  (1994).  Minimal  processing-preservation  methods  of  the  future:  an
               overview. Trends in Food Science & Technology, 5(11), 341-344.
          Oliveira,  A.  V.  da  S.,  Alegre,  G.  H.  M.,  &  Go  dos  Santos,  R.    (2017).  A
               comprehensive  experimental  study  on  nucleate  boiling  in  gasoline  and
               gasoline-ethanol  blends.  Experimental  Thermal  and  Fluid  Science,  88,
               134-144.
          Osunde, Z. D. (2017). Effect of pretreatments and drying methods on some qualities
               of  dried  mango  (Mangifera  indica)  fruit.  Agricultural  Engineering
               International: CIGR Journal, 19(1), 187-194.
          Palou,  L.,  Valencia-Chamorro,  S.,  &  Pérez-Gago,  M.  (2015).  Antifungal  edible
               coatings for fresh citrus fruit: A review. Coatings, 5(4), 962-986.
          Phúc, N. V., Chính, L. N., Tiên, T. T. B. & Vũ, L. Đ., (2019). Nghiên cứu thực
               nghiệm quá trình sấy tôm thẻ sử dụng thiết bị sấy vi sóng kết hợp với sấy lạnh.
               Tạp chí Khoa học - Công nghệ Thủy sản, Trường Đại học Nha Trang, 2,
               54-61.
          Phượng, P. T. Đ. & Trung, T. S. (2012). Tính chất của chitin và chitosan từ vỏ tôm
               thẻ chân trắng (Penaeus vannamei) khử protein bằng phương pháp hóa học và
               sinh học. Tạp chí Khoa học - Công nghệ Thủy sản Trường Đại học Nha Trang,
               3, 48-52.

                                                                                317
   323   324   325   326   327   328   329   330   331   332   333