Page 323 - Nong nghiep DBSCL hien trang va dinh huong phat trien (GS.TS. Nguyen Thanh Phuong)_16x24_(392p)
P. 323

Đào, N.L.A., Hạ, N.T.N., Duyên, H.T.K., Phú, T.M., Thịnh, N.Q., Osako, K. &
               Ohshima, T. (2020). Các yếu tố ảnh hưởng đến chất lượng chà bông tôm sú
               (Penaeus  monodon).  Tạp  chí  Khoa  học  Trường  Đại  học  Cần  Thơ,  56(Số
               chuyên đề Thủy sản 2), 212-221.
          Dereje, B., & Abera, A. (2020). Effect of pretreatments and drying methods on the
               quality of dried mango (Mangifera Indica L.) slices. Cogent Food Agric., 6(1),
               1747961.
          Devi,  P.S.,  Kumar,  N.S.,  and  Sabu,  K.  K.  (2021).  Phytochemical  profiling  and
               antioxidant  activities  of  different  parts  of  Artocarpus  heterophyllus  Lam.
               (Moraceae):  A  review  on  current  status  of  knowledge.  Future  Journal  of
               Pharmaceutical Sciences, 7(30), 1–7.
          Duy, N. X., Tuyết, N. T. & Tuấn, N. A. (2011). Thành phần hóa học, dinh dưỡng và
               mức độ chấp nhận của người tiêu dùng đối với sản phẩm xúc xích tôm có phối
               trộn surimi. Tạp chí Khoa học và Phát triển Trường Đại Học Nông Nghiệp
               Hà Nội, 9(5), 807 – 813.
           El-Mohamedy, R. S., El-Gamal, N. G. & Bakeer, A. R. T.  (2015). Application of
               chitosan and essential oils as alternatives fungicides to control green and blue
               moulds of citrus fruits. Int. J. Curr. Microbiol. Appl. Sci, 4, 629-643.
          Fallik, E. (2004). Prestorage hot water treatments (immersion, rinsingand brushing).
               Postharvest Biol. Technol., 32, 125-134.
          Fang, Z., Lin, D., Warner, R.D., Ha, M. (2018). Effect of gallic acid/chitosan coating
               on fresh pork quality in modified atmosphere packaging.  Food Chemistry,
               260, 90-96.
          Giri, D. D., Alhazmi, A., Mohammad, A., Haque, S., Srivastava, N., Thakur, V. K.,
               Gupta, V.K. & Pal, D. B. (2022). Lead removal from synthetic wastewater by
               biosorbents prepared from seeds of Artocarpus Heterophyllus and Syzygium
               Cumini. Chemosphere, 287(1), 132016. https://doi.org/10.1016/j.chemosphere.
               2021.132016.
          Gobet, J., Zavanella, C., Hermant, N., Comninellis, C. & Ippolito, A.  (2011). U.S.
               Patent Application No. 14/118,295.
          Gutiérrez-Martínez,  P.,  Osuna-López,  S.  G.,  Calderón-Santoyo,  M.,  Cruz-
               Hernández, A., & Bautista-Baños, S. (2012). Influence of ethanol and heat on
               disease control and quality in stored mango fruits. LWT-Food Science and
               Technology, 45(1), 20-27.
          Hà, N. L. (2011). Nghiên cứu tách chiết và ứng dụng enzyme protease từ tôm sú
               Penaeus monodon vào chế biến thủy sản (Luận án Tiến sĩ). Trường Đại học
               Thủy sản Nha Trang.






          312
   318   319   320   321   322   323   324   325   326   327   328