Page 323 - Nong nghiep DBSCL hien trang va dinh huong phat trien (GS.TS. Nguyen Thanh Phuong)_16x24_(392p)
P. 323
Đào, N.L.A., Hạ, N.T.N., Duyên, H.T.K., Phú, T.M., Thịnh, N.Q., Osako, K. &
Ohshima, T. (2020). Các yếu tố ảnh hưởng đến chất lượng chà bông tôm sú
(Penaeus monodon). Tạp chí Khoa học Trường Đại học Cần Thơ, 56(Số
chuyên đề Thủy sản 2), 212-221.
Dereje, B., & Abera, A. (2020). Effect of pretreatments and drying methods on the
quality of dried mango (Mangifera Indica L.) slices. Cogent Food Agric., 6(1),
1747961.
Devi, P.S., Kumar, N.S., and Sabu, K. K. (2021). Phytochemical profiling and
antioxidant activities of different parts of Artocarpus heterophyllus Lam.
(Moraceae): A review on current status of knowledge. Future Journal of
Pharmaceutical Sciences, 7(30), 1–7.
Duy, N. X., Tuyết, N. T. & Tuấn, N. A. (2011). Thành phần hóa học, dinh dưỡng và
mức độ chấp nhận của người tiêu dùng đối với sản phẩm xúc xích tôm có phối
trộn surimi. Tạp chí Khoa học và Phát triển Trường Đại Học Nông Nghiệp
Hà Nội, 9(5), 807 – 813.
El-Mohamedy, R. S., El-Gamal, N. G. & Bakeer, A. R. T. (2015). Application of
chitosan and essential oils as alternatives fungicides to control green and blue
moulds of citrus fruits. Int. J. Curr. Microbiol. Appl. Sci, 4, 629-643.
Fallik, E. (2004). Prestorage hot water treatments (immersion, rinsingand brushing).
Postharvest Biol. Technol., 32, 125-134.
Fang, Z., Lin, D., Warner, R.D., Ha, M. (2018). Effect of gallic acid/chitosan coating
on fresh pork quality in modified atmosphere packaging. Food Chemistry,
260, 90-96.
Giri, D. D., Alhazmi, A., Mohammad, A., Haque, S., Srivastava, N., Thakur, V. K.,
Gupta, V.K. & Pal, D. B. (2022). Lead removal from synthetic wastewater by
biosorbents prepared from seeds of Artocarpus Heterophyllus and Syzygium
Cumini. Chemosphere, 287(1), 132016. https://doi.org/10.1016/j.chemosphere.
2021.132016.
Gobet, J., Zavanella, C., Hermant, N., Comninellis, C. & Ippolito, A. (2011). U.S.
Patent Application No. 14/118,295.
Gutiérrez-Martínez, P., Osuna-López, S. G., Calderón-Santoyo, M., Cruz-
Hernández, A., & Bautista-Baños, S. (2012). Influence of ethanol and heat on
disease control and quality in stored mango fruits. LWT-Food Science and
Technology, 45(1), 20-27.
Hà, N. L. (2011). Nghiên cứu tách chiết và ứng dụng enzyme protease từ tôm sú
Penaeus monodon vào chế biến thủy sản (Luận án Tiến sĩ). Trường Đại học
Thủy sản Nha Trang.
312