Page 326 - Nong nghiep DBSCL hien trang va dinh huong phat trien (GS.TS. Nguyen Thanh Phuong)_16x24_(392p)
P. 326

Kumar, R. Z. A.  & Bhaskar, A.  (2015). Evaluation of antihyperglycaemic and
               antihyperlipidemic activity of Citrus sinensis peel extract on streptozotocin-
               induced  diabetic  rats.  International  Journal  of  Diabetes  in  Developing
               Countries, 35, 448–453.
          Lado,  J.,  Gambetta,  G.,  &  Zacarias,  L.  (2018).  Key  determinants  of  citrus  fruit
               quality:  Metabolites  and  main  changes  during  maturation.  Scientia
               horticulturae, 233, 238-248.
          Ladrat, C. D., Chéret, R., Taylor, R., & Bagnis, V. V. (2006). Trends in postmortem
               aging  in  fish:  understanding  of  proteolysis  and  disorganization  of  the
               myofibrillar structure. Critical reviews in food science and nutrition, 46(5),
               409-421.
          Lafuente, M. T., & Zacarias, L. (2006). Postharvest physiological disorders in citrus
               fruit, Stewart Postharvest Review, 2(1), 1-9.
          Lâm, N. D. (2011). Nghiên cứu và ứng dụng công nghệ và thiết bị sản xuất chế phẩm
               bảo quản (chế phẩm tạo màng) dùng trong bảo quản một số rau quả tươi. Báo
               cáo tổng kết đề tài cấp Nhà nước Bộ Khoa học và Công nghệ Việt Nam.
          Latifah, M. N., Shukor, A. A., Aziz, I. A., Habsah, M., Talib, Y., Rahman, K. M., &
               Jabir, H. (2000). Quality of minimally processed jackfruit stored at different
               temperatures. Journal of Tropical Agriculture and Food Science, 28, 87-94.
          Licciardello, F., Lombardo, S., Rizzo, V., Pitino, I., Pandino, M.G., Strano Muratore
               G.,  Restuccia  C.,  Mauromicale,  G.  (2018).  Integrated  agronomical  and
               technological  approach  for  the  quality  maintenance  of  ready-to-fry  potato
               sticks during refrigerated storage. Postharvest Biology and Technology, 136,
               23–30.
          Limchoowong, N., Sricharoen, P., Techawongstien, S., & Chanthai, S. (2016). An
               iodine  supplementation  of  tomato  fruits  coated  with  an  edible  film  of  the
               iodide-doped chitosan. Food Chemistry, 200, 223-229.
          Long,  T.  B.  (2014).  Nghiên  cứu  biện  pháp  trích  ly  protease  từ  thịt  đầu  tôm  sú
               (Luận văn thạc sĩ). Trường Đại học Cần Thơ.
          Lu, Y., Zhao, L., & Wang, B. (2010). From virtual community members to C2C
               e-commerce buyers: Trust in virtual communities and its effect on consumers’
               purchase  intention.  Electronic  Commerce  Research  and  Applications,  9,
               346–360.
          Madruga,  M.  S.,  de  Albuquerque,  F.  S.  M.,  Silva,  I.  R.  A.,  do  Amaral,  D.  S.,
               Magnani,  M.,  &  Queiroga  Neto,  V.  (2014).  Chemical,  morphological  and
               functional  properties  of  Brazilian  jackfruit  (Artocarpus  heterophyllus  L.)
               seeds starch. Food Chemistry, 143, 440–445.
           Maftoonazad, N., & Ramaswamy, H. S. (2019). Application and Evaluation of a
               Pectin-Based Edible Coating Process for Quality Change Kinetics and Shelf-
               Life Extension of Lime Fruit (Citrus aurantifolium). Coatings, 9(5), 285.

                                                                                315
   321   322   323   324   325   326   327   328   329   330   331