Page 326 - Nong nghiep DBSCL hien trang va dinh huong phat trien (GS.TS. Nguyen Thanh Phuong)_16x24_(392p)
P. 326
Kumar, R. Z. A. & Bhaskar, A. (2015). Evaluation of antihyperglycaemic and
antihyperlipidemic activity of Citrus sinensis peel extract on streptozotocin-
induced diabetic rats. International Journal of Diabetes in Developing
Countries, 35, 448–453.
Lado, J., Gambetta, G., & Zacarias, L. (2018). Key determinants of citrus fruit
quality: Metabolites and main changes during maturation. Scientia
horticulturae, 233, 238-248.
Ladrat, C. D., Chéret, R., Taylor, R., & Bagnis, V. V. (2006). Trends in postmortem
aging in fish: understanding of proteolysis and disorganization of the
myofibrillar structure. Critical reviews in food science and nutrition, 46(5),
409-421.
Lafuente, M. T., & Zacarias, L. (2006). Postharvest physiological disorders in citrus
fruit, Stewart Postharvest Review, 2(1), 1-9.
Lâm, N. D. (2011). Nghiên cứu và ứng dụng công nghệ và thiết bị sản xuất chế phẩm
bảo quản (chế phẩm tạo màng) dùng trong bảo quản một số rau quả tươi. Báo
cáo tổng kết đề tài cấp Nhà nước Bộ Khoa học và Công nghệ Việt Nam.
Latifah, M. N., Shukor, A. A., Aziz, I. A., Habsah, M., Talib, Y., Rahman, K. M., &
Jabir, H. (2000). Quality of minimally processed jackfruit stored at different
temperatures. Journal of Tropical Agriculture and Food Science, 28, 87-94.
Licciardello, F., Lombardo, S., Rizzo, V., Pitino, I., Pandino, M.G., Strano Muratore
G., Restuccia C., Mauromicale, G. (2018). Integrated agronomical and
technological approach for the quality maintenance of ready-to-fry potato
sticks during refrigerated storage. Postharvest Biology and Technology, 136,
23–30.
Limchoowong, N., Sricharoen, P., Techawongstien, S., & Chanthai, S. (2016). An
iodine supplementation of tomato fruits coated with an edible film of the
iodide-doped chitosan. Food Chemistry, 200, 223-229.
Long, T. B. (2014). Nghiên cứu biện pháp trích ly protease từ thịt đầu tôm sú
(Luận văn thạc sĩ). Trường Đại học Cần Thơ.
Lu, Y., Zhao, L., & Wang, B. (2010). From virtual community members to C2C
e-commerce buyers: Trust in virtual communities and its effect on consumers’
purchase intention. Electronic Commerce Research and Applications, 9,
346–360.
Madruga, M. S., de Albuquerque, F. S. M., Silva, I. R. A., do Amaral, D. S.,
Magnani, M., & Queiroga Neto, V. (2014). Chemical, morphological and
functional properties of Brazilian jackfruit (Artocarpus heterophyllus L.)
seeds starch. Food Chemistry, 143, 440–445.
Maftoonazad, N., & Ramaswamy, H. S. (2019). Application and Evaluation of a
Pectin-Based Edible Coating Process for Quality Change Kinetics and Shelf-
Life Extension of Lime Fruit (Citrus aurantifolium). Coatings, 9(5), 285.
315