Page 324 - Nong nghiep DBSCL hien trang va dinh huong phat trien (GS.TS. Nguyen Thanh Phuong)_16x24_(392p)
P. 324
Hayat, F., Khan, M. N., Zafar, S. A., Balal, R. M., Nawaz, M. A., Malik, A. U., &
Saleem, B. A. (2017). Surface Coating and Modified Atmosphere Packaging
Enhances Storage Life and Quality of ‘Kaghzi lime’. Journal of Agricultural
Science and Technology, 19(5), 1151-1160.
Hemung, B. O. (2013). Properties of Tilapia Bone Powder and Its Calcium
Bioavailability Based on Transglutaminase Assay. International Journal of
Bioscience, Biochemistry and Bioinformatics, 3(4), 306-309.
Hiền, T. Q. & Mẫn, L. V. V. (2006). Nghiên cứu ứng dụng enzyme protease từ ruột
cá Basa. Tạp Chí Phát Triển KH&CN, 11, 27-42.
Hu, F. B., Bronner L. & Willett, W. C. (2002). Fish and omega-3 fatty acid intake
and risk of coronary heart disease in women. Journal of the American Medical
Association, 287(14), 1815-1821.
Huang, J. L., Bowling, N. A., Liu, M., & Li, Y. (2014). Detecting insufficient effort
responding with an infrequency scale: Evaluating validity and participant
reactions. Journal of Business and Psychology, 30, 299-311.
Huang, Y.W., Liu, Y., Dushenkov, S., Ho, C.T. & Huang, M.T. (2009). Anti-obesity
effects of epiepigallocatechin -3-gallate, orange peel extract, black tea extract,
caffeine and their combinations in a mouse model. Journal of Functional
Foods, 1, 304-310. http://dx.doi.org/10.1016/j.jff.2009.06.002
Hưng, L. H., Trúc, T. T., Mười, N. V. (2013). Xác định chế độ thanh trùng phù hợp
giúp đảm bảo an toàn vi sinh và duy trì đặc tính cấu trúc của xúc xích và surimi
được chế biến từ thịt dè cá tra. Tạp chí Khoa học và Công nghệ, 51(6A),
195-200.
Hương, L.T.T. (2018). Nghiên cứu phương pháp thu nhận collagen từ da cá tra
(Pangasius hypophthalmus) (Luận án Tiến sĩ kỹ thuật). Trường Đại học Bách
Khoa thành phố Hồ Chí Minh.
Huss, H. H., Dalgaard, P., & Gram, L. (1997). Microbiology of fish and fish
products. In Luten, J.B., Borresen, T. & Oehlenschlager, J. (eds). Seafood
from Producer to consumer, intergrated approach to quality. Amsterdam:
Elsevier Science Publishers.
Hussain, K.A., Tarakji, B., Kandy, B.P., John, J., Mathews, J., Ramphul, V. &
Divakar, D.D. (2015). Antimicrobial effects of citrus sinensis peel extracts
against periodontopathic bacteria: An in vitro study. Roczniki Panstwowego
Zakladu Higieny, 66(2),173-8. PMID: 26024407.
Iglesias, D. J., Cercós, M., Colmenero-Flores, J. M., Naranjo, M. A., Ríos, G.,
Carrera, E. & Talon, M. (2007). Physiology of citrus fruiting. Brazilian
Journal of Plant Physiology, 19(4), 333-362.
Karadenüz, F. (2004). Main organic acid distribution of authentic citrus juices in
Turkey. Turkish Journal of Agriculture and Forestry, 28(4), 267-271.
313