Page 324 - Nong nghiep DBSCL hien trang va dinh huong phat trien (GS.TS. Nguyen Thanh Phuong)_16x24_(392p)
P. 324

Hayat, F., Khan, M. N., Zafar, S. A., Balal, R. M., Nawaz, M. A., Malik, A. U., &
               Saleem, B. A. (2017). Surface Coating and Modified Atmosphere Packaging
               Enhances Storage Life and Quality of ‘Kaghzi lime’. Journal of Agricultural
               Science and Technology, 19(5), 1151-1160.
          Hemung,  B.  O.  (2013).  Properties  of  Tilapia  Bone  Powder  and  Its  Calcium
               Bioavailability Based on Transglutaminase Assay. International Journal of
               Bioscience, Biochemistry and Bioinformatics, 3(4), 306-309.
          Hiền, T. Q. & Mẫn, L. V. V. (2006). Nghiên cứu ứng dụng enzyme protease từ ruột
               cá Basa. Tạp Chí Phát Triển KH&CN, 11, 27-42.
          Hu, F. B., Bronner L. & Willett, W. C.  (2002). Fish and omega-3 fatty acid intake
               and risk of coronary heart disease in women. Journal of the American Medical
               Association, 287(14), 1815-1821.
          Huang, J. L., Bowling, N. A., Liu, M., & Li, Y.  (2014). Detecting insufficient effort
               responding  with  an  infrequency  scale:  Evaluating  validity  and  participant
               reactions. Journal of Business and Psychology, 30, 299-311.
          Huang, Y.W., Liu, Y., Dushenkov, S., Ho, C.T. & Huang, M.T. (2009). Anti-obesity
               effects of epiepigallocatechin -3-gallate, orange peel extract, black tea extract,
               caffeine  and  their  combinations  in  a  mouse  model.  Journal  of  Functional
               Foods, 1, 304-310. http://dx.doi.org/10.1016/j.jff.2009.06.002
          Hưng, L. H., Trúc, T. T., Mười, N. V. (2013). Xác định chế độ thanh trùng phù hợp
               giúp đảm bảo an toàn vi sinh và duy trì đặc tính cấu trúc của xúc xích và surimi
               được chế biến từ thịt dè cá tra. Tạp chí Khoa học và Công nghệ, 51(6A),
               195-200.
          Hương, L.T.T. (2018). Nghiên cứu phương pháp thu nhận collagen từ da cá tra
               (Pangasius hypophthalmus) (Luận án Tiến sĩ kỹ thuật). Trường Đại học Bách
               Khoa thành phố Hồ Chí Minh.
          Huss,  H.  H.,  Dalgaard,  P.,  &  Gram,  L.  (1997).  Microbiology  of  fish  and  fish
               products. In Luten, J.B., Borresen, T. & Oehlenschlager, J. (eds).  Seafood
               from  Producer  to  consumer,  intergrated  approach  to  quality.  Amsterdam:
               Elsevier Science Publishers.
          Hussain,  K.A.,  Tarakji,  B.,  Kandy,  B.P.,  John,  J.,  Mathews,  J.,  Ramphul,  V.  &
               Divakar, D.D. (2015). Antimicrobial effects of citrus sinensis peel extracts
               against periodontopathic bacteria: An in vitro study. Roczniki Panstwowego
               Zakladu Higieny, 66(2),173-8. PMID: 26024407.
          Iglesias,  D.  J.,  Cercós,  M.,  Colmenero-Flores,  J.  M.,  Naranjo,  M.  A.,  Ríos,  G.,
               Carrera,  E.  &  Talon,  M.  (2007).  Physiology  of  citrus  fruiting.  Brazilian
               Journal of Plant Physiology, 19(4), 333-362.
          Karadenüz, F. (2004). Main organic acid distribution of authentic citrus juices in
               Turkey. Turkish Journal of Agriculture and Forestry, 28(4), 267-271.



                                                                                313
   319   320   321   322   323   324   325   326   327   328   329