Page 322 - Nong nghiep DBSCL hien trang va dinh huong phat trien (GS.TS. Nguyen Thanh Phuong)_16x24_(392p)
P. 322

TÀI LIỆU THAM KHẢO

          Ando, M., Toyohara, H.  & Shimizu, Y.  (1991). Post-Mortem Tenderization of Fish
               Muscle Proceeds Independently of Resolution of Rigor Mortis. Nippon Suisan
               Gakkaishi, 57(6), 1165-1169.
          Anh,  N.T.V.,  Bac,  L.V.,  Hoa,  L.T.,  Hang,  L.T.,  Tu,  N.T.M.  (2010).  Study  on
               microbial,  chemical  and  aromatic  changes  of  traditional  sour  shrimp
               fermenting process. Journal of Science and Technology, 48(6A), 402-408.
          Anh, N.T.V., Bac, L.V., Hung, N.T., & Tu, N. H. (2009). Research on technology
               and  equipment  improvements  for  traditional  sour  shrimp  production  to
               produce industrial trending product. Internatinal Workshop on Agricultural
               and  Bio-Systems  Engineering,  Hanoi,  Vietnam.  Agricultural  Publishing
               House, 288-297.
          Anthony, K. R. N & Willis, B. L.  (2002). Comparative analysis of tissue and skeletal
               growth in corals. Limnol. Oceanogr, 47, 1417–1429.
          Arnon,  H.,  Granita,  R.,  Porata,  R.  &  Poverenov,  E.  (2015).  Development  of
               polysaccharides-based  edible  coatings  for  citrus  fruits:  A  layer-by-layer
               approach. Food Chemistry, 166, 465-472.
          Bắc, Đ. T., Khương, L. T., Omura, K., Hằng, L. T. M., Minh, Đ. V., Hằng, T. T.
               (2018). Ảnh hưởng của điều kiện bảo quản lạnh bằng công nghệ Hyokan đến
               chất lượng quả cam. Tạp chí Khoa học và Công nghệ Việt Nam, 60(12),
               40-44.
          Baruah, S. R., & U. Kotoky (2018). Studies on storage behavior of Assam Lemon
               (Citrus  limon  Burm).  Indian  Journal  of  Agricultural  Research,  52(2),
               177-181.
          Boran, G. (2010). Optimization of gelatin extraction from silver carp and textural,
               rheological, and  sensory  chracteristics  of  extracted  gelatin.  Doctor  thesis.
               Cornell University. Ithaca, New York.
          Bubel, F., Dobrzański, Z., Bykowski, P. J., Chojnacka, K., Opaliński, S. & Trziszka,
               T. (2015). Production of calcium preparations by technology of saltwater fish
               by product processing. Open Chemistry, 13, 1333–1340.
          Chen, C., Nie, Z., Wan, C. & Chen, J.  (2019). Preservation of Xinyu tangerines with
               an edible coating using Ficus hirta Vahl. fruits extract-incorporated chitosan.
               Biomolecules, 9(2), 46.
          Choubert, G., De La Noue, Jr. J. & Luquet, P. (1982). Digestibility in dollar fish:
               improved  device  for  the  automatic  collection  of  feces.  Aquaculture,  29,
               185–189.
          Cường, N. M. (2011). Ảnh hưởng của các loại tôm đến chất lượng tôm chua Huế
               (Luận văn Thạc sĩ). Trường Đại học Bách Khoa Hà Nội.




                                                                                311
   317   318   319   320   321   322   323   324   325   326   327