Page 322 - Nong nghiep DBSCL hien trang va dinh huong phat trien (GS.TS. Nguyen Thanh Phuong)_16x24_(392p)
P. 322
TÀI LIỆU THAM KHẢO
Ando, M., Toyohara, H. & Shimizu, Y. (1991). Post-Mortem Tenderization of Fish
Muscle Proceeds Independently of Resolution of Rigor Mortis. Nippon Suisan
Gakkaishi, 57(6), 1165-1169.
Anh, N.T.V., Bac, L.V., Hoa, L.T., Hang, L.T., Tu, N.T.M. (2010). Study on
microbial, chemical and aromatic changes of traditional sour shrimp
fermenting process. Journal of Science and Technology, 48(6A), 402-408.
Anh, N.T.V., Bac, L.V., Hung, N.T., & Tu, N. H. (2009). Research on technology
and equipment improvements for traditional sour shrimp production to
produce industrial trending product. Internatinal Workshop on Agricultural
and Bio-Systems Engineering, Hanoi, Vietnam. Agricultural Publishing
House, 288-297.
Anthony, K. R. N & Willis, B. L. (2002). Comparative analysis of tissue and skeletal
growth in corals. Limnol. Oceanogr, 47, 1417–1429.
Arnon, H., Granita, R., Porata, R. & Poverenov, E. (2015). Development of
polysaccharides-based edible coatings for citrus fruits: A layer-by-layer
approach. Food Chemistry, 166, 465-472.
Bắc, Đ. T., Khương, L. T., Omura, K., Hằng, L. T. M., Minh, Đ. V., Hằng, T. T.
(2018). Ảnh hưởng của điều kiện bảo quản lạnh bằng công nghệ Hyokan đến
chất lượng quả cam. Tạp chí Khoa học và Công nghệ Việt Nam, 60(12),
40-44.
Baruah, S. R., & U. Kotoky (2018). Studies on storage behavior of Assam Lemon
(Citrus limon Burm). Indian Journal of Agricultural Research, 52(2),
177-181.
Boran, G. (2010). Optimization of gelatin extraction from silver carp and textural,
rheological, and sensory chracteristics of extracted gelatin. Doctor thesis.
Cornell University. Ithaca, New York.
Bubel, F., Dobrzański, Z., Bykowski, P. J., Chojnacka, K., Opaliński, S. & Trziszka,
T. (2015). Production of calcium preparations by technology of saltwater fish
by product processing. Open Chemistry, 13, 1333–1340.
Chen, C., Nie, Z., Wan, C. & Chen, J. (2019). Preservation of Xinyu tangerines with
an edible coating using Ficus hirta Vahl. fruits extract-incorporated chitosan.
Biomolecules, 9(2), 46.
Choubert, G., De La Noue, Jr. J. & Luquet, P. (1982). Digestibility in dollar fish:
improved device for the automatic collection of feces. Aquaculture, 29,
185–189.
Cường, N. M. (2011). Ảnh hưởng của các loại tôm đến chất lượng tôm chua Huế
(Luận văn Thạc sĩ). Trường Đại học Bách Khoa Hà Nội.
311